Mobilni telefon je pametna naprava, ki s teboj deli velik del dneva. Praktično povsod je zraven: v službi, na poti, doma, na sprehodu. Mobilni telefon pa že dolgo ni več zgolj komunikacijska naprava, pač pa je postal zvesti sodelavec in prijatelj.

Pomaga ti krajšati dolgočasne trenutke, hitro poiskati prave informacije, preveriti e-pošto, vedno ima na voljo najboljšo glasbo in najbolje se počuti, ko je v tvojih rokah. Ampak, ali je tam tudi varen? Pametni telefoni, kot je denimo Huawei, so izjemne naprave, a tudi stanejo.

Bolje preprečiti kot objokovati

Ker nesreča nikoli ne počiva, se tudi tebi lahko kaj hitro pripeti, da ti telefon zdrsne iz roke ali žepa in pristane na trdih tleh. Praske, odrgnine in druge poškodbe te bodo vsekakor spravile v slabo voljo. Zato je zdaj pravi čas, da pogledaš za ovitki za Huawei.

Huawei soft gel ovitki

Ovitek za telefon lahko prepreči večino poškodb, ki so dokaj običajne za telefone, ki sicer niso zaščiteni. V tem primeru govorimo o praskah, vdrtinah, počenem ohišju ali zaslonu in podobnem. Čeprav zaslon s samim ovitkom ni kaj prida zaščiten, pa nekaj malega roba vsekakor pomaga preprečiti praske, ki nastanejo zaradi neposrednega stika zaslona z ravnimi površinami.

Celotna zaščita telefona

Če želiš svoj Huawei v celoti zaščititi, pa vsekakor ne bo odveč obiskati spletne trgovine ilovemobi.si, kjer poleg ovitkov za telefon najdeš tudi zaščitna stekla in etuije, s katerimi lahko v popolnosti zaščitiš svojo dragoceno napravo. K sreči je strah, da bo tvoj telefon potem grd, povsem odveč.

Huawei zaščitni etuiji

Na voljo je zares velika izbira najrazličnejših ovitkov, od barvitih in poslikanih do tistih nadvse diskretnih, praktično nevidnih. Omisliš si lahko ovitek v retro stilu, denimo z videzom stare kasete, ali pa sežeš po etuiju prestižnega videza, ki bo odigral tudi vlogo tvoje denarnice. Saj veš, za kakšnega »dvajsetaka« in kartico se vedno najde prostor.

Avtor